Слави Трифонов, лидер на Има такъв народ, с първи коментир

...
 Слави Трифонов, лидер на Има такъв народ, с първи коментир
Коментари Харесай

Трифонов с първи думи за окончателните резултати от вота

 Слави Трифонов, водач на " ИТН ", с първи коментир за окончателните резултати от парламентарните избори, които ЦИК разгласи.

" Преброяването на бюлетините завърши. Резултатите са такива, каквито са. Тоест, “Има подобен народ ” има 6% от гласувалите и 17 народни представители в идващия парламент. Това се случи поради вас. Не знам дали е хубаво да носиш отговорност, само че аз я желаех и вие ми я дадохте. За което, ви благодаря! Заради доверието! Казвайки тези думи си представям, че споделям “Благодаря ” на всеки един от вас персонално! Уважаема госпожо, уважаема госпожице, уважаеми господине, благодаря ви за вашето отношение и за доверието! Надявам се да оправдая вашите упования ", написа Слави Трифонов в обществената мрежа Facebook. 

Припомняме, че Има Такъв Народ завоюваха 5.96% от гласоподавателите. ГЕРБ  остава първа парламентарна мощ, вземайки общо 24.70% от гласовете при обработени 100.00% СИК протоколи в РИК, сочат данните на уеб страницата на ЦИК.Следва Движение за права и свободи с 17.07%. От " Продължаваме промяната - Демократична България " остават трети с 14.33%, а " Възраждане " е след тях с 13.78%.

За Българска социалистическа партия са дали своят вот 7.06%, а " Величие " взема 4.65%.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР